Dosar

Serghei Popovici Serghei Popovici îşi începe activitatea de judecător la Judecătoria Comrat, iar la 5 septembrie 2014 este numit în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Comrat pe un termen de patru ani. Potrivit Ziarului Naţional, a contribuit la spălarea a 1,4 miliarde de dolari. 

Serghei Popovici îşi începe activitatea de judecător la Judecătoria Comrat, iar la 5 septembrie 2014 este numit în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Comrat pe un termen de patru ani. Prin ...

Iurie Țurcan Ţurcan Iurie, şi-a început cariera în sistemul judecătoresc la 20.01.1997 şi a fost  demis la începutul anului 2014. A fost reținut pentru complicitate la infracțiuni de spălare de bani din Rusia în proporții deosebit de mari.

Ţurcan Iurie, şi-a început cariera în sistemul judecătoresc la 20.01.1997 şi a fost  demis la începutul anului 2014.

eliberarea domnului Iurie ŢURCAN din funcţia de judecător

Iurie Țurcanu, care a lucrat mai mulţi ani la Judecătoria...

Hîrbu Iurie Iurie Hîrbu, a început să activeze în sistemul judecătoresc în decembrie 2003, iar la 26 august 2010 este numit prin decret prezidenţial în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Teleneşti pe un termen de patru ani. A fost reținut pentru complicitate la infracțiuni de spălare de bani din Rusia în proporții deosebit de mari.

Iurie Hîrbu, a început să activeze în sistemul judecătoresc în decembrie 2003, iar la 26 august 2010 este numit prin decret prezidenţial în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Teleneşti pe un termen...

Bîrnaz Ghenadie La 21 septembrie 2011, Ghenadie Bîrnaz, a emis o ordonanță de încasare a sumei de 400 de milioane de dolari în baza unui contract de împrumut semnat cu un an înainte.  A fost reținut pentru complicitate la infracțiuni de spălare de bani din Rusia în proporții deosebit de mari.
La 8 octombrie 2016, Ghenadie Bîrnaz, va marca două decenii de activitate în sistemul judecătoresc. Iniţial a fost numit judecător în sectorul Botaica al Capitalei, apoi transferat în sectorul Râşcani....
Gheorghe Bălan

Este născut la 25 august 1975, în oraşul Chişinău. Bălan a lasat func­ția de șef al Biro­u­lui de Rein­te­grare pen­tru cea de vice­pre­mier pen­tru Rein­te­grare, luându-i locul lui Vic­tor Osi­pov. Aceasta este membru a Partidului Liberal. Deşi este o persoană publică nu prea se cunoaşte multă informaţie despre el şi a fost vizat în puţine material de presă.  

2015:  Centrul European pentru studii în domeniul securităţii "George C. Marshall", curs în domeniul securităţii regionale, Germania

2014: Academia Militară "Alexandru cel...

Octavian Calmîc Este născut la 9 octombrie 1974, în satul Bardar, raionul Ialoveni. Este economist, iar din 21 ianuarie 2016 exercită funcţia de Viceprim-ministru şi Ministru al Economiei al Republicii Moldova în Guvernul condus de Pavel Filip. 

2003-prezent: Academia de Studii Economice din Moldova, Management şi comerţ exterior, doctorand cu tema de cercetare: „Mecanismele de promovare a comerţului exterior”

2001: Institutul...

Pages: 1 2 3 4 5 6 Next
×
Contact cu redacția
CAPTCHA
Scrisoarea a fost expediată. Mulțumesc