Doi prieteni, cu vârstele cuprinse între 28-32 de ani, au fost găsiţi înjunghiaţi mortal într-un apartament din sectorul Botanica. Unul dintre bărbați avea urme de cuțit în piept, iar altul o tăietură adâncă la gât. 

Potrivit publika.md, poliţiştii au fost alertați de mama uneia dintre victime. Femeia, care s-a întors acasă de la o prietenă, i-a găsit pe cei doi morți. Aceasta le-a spus anchetatorilor că fiul ei ar fi plecat de acasă sâmbătă, la aniversarea unui apropiat.

Ofițerul de urmărire penală, Radu Cotoman, a confirmat pentru sursă că pe corpurile victimelor au fost depistate urme de moarte violentă cauzate cu un obiect ascuțit.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea blocului ar arăta că cele două victime au ajuns acasă duminică, după ora 5 dimineața, cu un taxi. Bărbaţii erau însoțiți de câțiva prieteni.

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele producerii crimei. Pe acest caz ar exista mai mulți suspecți, care vor fi audiaţi şi reţinuţi. De asemenea, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cauza exactă a survenirii morții.

Totodată a fost inițiată o cauză penală pentru omor, iar persoanele vinovate riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii