Patru cetățeni moldoveni au murit, iar doi au fost răniți, după ce un avion închiriat de armata franceză s-a prăbușit astăzi, 14 octombrie, în mare, în apropierea Aeroportului din orașul Abidjan, Coasta de Fildeș.

Potrivit Agenției de presă Reuters, accidentul a avut loc în jurul orei 8:30. La bordul avionului Antonov, închiriat de armata franceză în cadrul operațiunii împotriva militanților islamici din regiunea Sahel, Africa de Vest, se aflau în total 10 persoane, inclusiv membri ai echipajului. Accidentul a avut loc în timpul unei furtuni cu ploi abundente și fulgere.

Patru cetățeni francezi au supraviețuit accidentului, dar au suferit răni.

costa de azur.jpg

Sursa: reuters.com

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova s-a autosesizat pe marginea informațiilor apărute în presă referitoare la decesul a 4 cetățeni moldoveni într-un accident aviatic produs în Coasta de Fildeș. MAEIE întreprinde toate demersurile corespunzătoare pentru a stabili dacă într-adevăr printre victimele accidentului se află cetăţeni moldoveni, precum şi circumstanţele prăbuşirii avionului. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii