Un om al legii din Iași a fost internat la spital după ce ar fi fost agresat de către un grup de persoane din clanul interlop Corduneanu.

Întregul incident s-a desfășurat într-un club de noapte din Iași, iar potrivit ziaruldeiasi.ro, polițistul s-a ales cu răni grave.

Potrivit informațiilor, conflictul între angajatul Direcţiei de operaţiuni speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, și clanul mafiot a izbucnit după ce polițistul i-a luat apărarea iubitei sale, care a fost lovită. Omul legii şi iubita sa au plecat apoi cu un taxi către Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi însă înainte de a ajunge la Urgenţă, victima a fost lovit cu un cuţit în zona braţului de către unul dintre agresori, care i-a urmărit.

În prezent, cazul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunal. Totodată, mai mulţi martori au fost audiaţi în ultimele 24 de ore, iar un bărbat a fost reţinut. Bănuitul va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Suspectul ar fi membrul clanului Cordunenilor, membri căruia ar fi comis în trecut infracţiuni grave, precum trafic de droguri, furturi, cămătărie şi tâlhării.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii