Dosar

Serghei Popovici Serghei Popovici îşi începe activitatea de judecător la Judecătoria Comrat, iar la 5 septembrie 2014 este numit în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Comrat pe un termen de patru ani. Potrivit Ziarului Naţional, a contribuit la spălarea a 1,4 miliarde de dolari. 

Serghei Popovici îşi începe activitatea de judecător la Judecătoria Comrat, iar la 5 septembrie 2014 este numit în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Comrat pe un termen de patru ani. Prin ...

Iurie Țurcan Ţurcan Iurie, şi-a început cariera în sistemul judecătoresc la 20.01.1997 şi a fost  demis la începutul anului 2014. A fost reținut pentru complicitate la infracțiuni de spălare de bani din Rusia în proporții deosebit de mari.

Ţurcan Iurie, şi-a început cariera în sistemul judecătoresc la 20.01.1997 şi a fost  demis la începutul anului 2014.

eliberarea domnului Iurie ŢURCAN din funcţia de judecător

Iurie Țurcanu, care a lucrat mai mulţi ani la Judecătoria...

Hîrbu Iurie Iurie Hîrbu, a început să activeze în sistemul judecătoresc în decembrie 2003, iar la 26 august 2010 este numit prin decret prezidenţial în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Teleneşti pe un termen de patru ani. A fost reținut pentru complicitate la infracțiuni de spălare de bani din Rusia în proporții deosebit de mari.

Iurie Hîrbu, a început să activeze în sistemul judecătoresc în decembrie 2003, iar la 26 august 2010 este numit prin decret prezidenţial în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Teleneşti pe un termen...

Bîrnaz Ghenadie La 21 septembrie 2011, Ghenadie Bîrnaz, a emis o ordonanță de încasare a sumei de 400 de milioane de dolari în baza unui contract de împrumut semnat cu un an înainte.  A fost reținut pentru complicitate la infracțiuni de spălare de bani din Rusia în proporții deosebit de mari.
La 8 octombrie 2016, Ghenadie Bîrnaz, va marca două decenii de activitate în sistemul judecătoresc. Iniţial a fost numit judecător în sectorul Botaica al Capitalei, apoi transferat în sectorul Râşcani....
ÎS Gările și Stațiile Auto

Întreprinderea de Stat Gările și Stațiile Auto și-a început activitatea în 2006, aflându-se în subordinea Ministerului Transporturilor.

În 2005, gările și stațiile auto din subordinea Ministerului Transporturilor şi Gospodăriei Drumurilor au fost reorganizate prin fuziune (contopire) în Întreprinderea de Stat „Gările şi Staţiile auto”....

SRL Dita EstFarm

Compania Dita EstFarm este o companie farmaceutică din Republica Moldova, înregistrată încă în 1995 de către cunoscutul om de afaceri în domeniul farmaceutic, Iurie Chirtoacă. Este una dintre companiile beneficiare a celor mai mari contracte publice.

Compania aparține în proporție de 100% omului de afaceri Iurie Chirtoacă și a figurat în mai multe scandaluri legate de piața medicamentelor.

Dita Est Farm este fondatoare și la alte 4 companii...

Pages: 1 2 3 4 5 ... 8 Next
×
Contact cu redacția
CAPTCHA
Scrisoarea a fost expediată. Mulțumesc