Dosar

Mihail GOFMAN

Mihail Gofman a fost şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie (CNA). Potrivit informațiilor din presă acesta ar fi activat și în cadrul Ministerului Finanțelor.

Potrivit ZDG, Mihail Gofman a fost angajat în 2002 în cadrul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei (CCCEC) în funcţia de controlor-revizor superior. Un an mai târziu a fost numit...

Traian Băsescu

Politician român, ex-președinte al României. Traian Băsescu s-a născut la 4 noiembrie 1951 în orașul Murfatlar în familia ofițerului Dumitru și Elena Băsescu.

Viitorul președinte al României și-a început cariera în domeniul maritim, în 1976 a absolvit facultatea de Navigație a Institutului de Marină din Constanța. În perioada 1976-1981 a lucrat în calitate...

Adriana Bețișor

Numele Adrianei Bețișor, procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție a devenit cunoscut după ce s-a aflat că aceasta este responsabilă de instrumentarea dosarului ex-premierului Vlad Filat, condamnarea recentă a căruia este considerată cea mai răsunătoare condamnare din istoria Republicii Moldova.

Procurorul Adriana Bețișor are cca 30 de ani și este căsătorită cu şeful inte­ri­mar al Direcţiei Anti­fra­udă a Inspec­to­ra­tu­lui Fis­cal Prin­ci­pal de Stat.

Cariera

Bețișor are...

Stela Pahomi

Stela Pahomi este considerată unul dintre principalii pioni ai controversatului om de afaceri Veaceslav Platon. În luna martie a acestui an, Pahomi a fost arestată, fiind acuzată în dosarul „Moldova-Agroindbank”.

În perioada 1996-2001, Pahomi a activat în cadrul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (actuala Comisie Națională a Pieței Financiare), unde a condus Departamentul Supraveghere, Control şi Anchetă,...

Gheorghe Brega

Născut pe 25 septembrie 1951, în satul Drepcăuții, raionul Briceni. Începând cu ianuarie 2016 este viceprim-ministru pe probleme sociale, fiind propus în această funcţie de Partidul Liberal. 

Este medic de profesie. Începând cu 2009 Gheorghe Brega a deţinut mai multe funcţii publice, printre care cea de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, fiind membru al fracţiunii PL (2009–2015), viceprim-ministru...
Serghei Iaralov Serghei Iaralov este un necunoscut în politica moldovenească, fiind considerat omul de încredere a lui Plahotniuc. 

El este om de afaceri, milionar, deţinând acţiuni în valoare de 3,4 milioane de dolari la compania "Propos" şi este manager pentru dezvoltare la firma "Boston Soft Design" din SUA.

Deşi este...

Pages: Prev. 1 2 3 4 5 6 Next
×
Contact cu redacția
CAPTCHA
Scrisoarea a fost expediată. Mulțumesc