Andrei Nastase, dezminte informația precum că, Maia Sandu este candidatul unic din partea PLDM, PAS și PPDA pentru alegerile prezidențiale.

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, a venit cu o reacție pe Facebook: „Oferta Platformei Demnitate și Adevăr, făcută constant partenerilor de dialog PAS și PLDM, reiterată prin decizia Biroului Politic din 11 Octombrie 2016, rămâne valabilă până la un răspuns oficial și exhaustiv al organelor de conducere ale PAS. Totodată vă anunț că vineri 14 octombrie, va avea loc ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr la care se va analiza situația creată și se va adopta o decizie statutară, în interesul cetățenilor și al țării”, afirmă Năstase.

Declarațiile lui Nastase vin în contradicției cu cele ale liderului PLDM, Viorel Cibotaru, care a confirmat ieri, pentru mai multe surse media că, președintele PAS, a fost desemnată candidatul comun la prezidențiale.

Ulterior, Sandu, a postat și ea un mesaj pe rețeaua de socializare în care subliniază că, formațiunea sa se ține de cuvânt și că și va respecta angajamentele asumate împreună cu cele 2 formațiuni politice.

”PAS se ține de cuvânt și va respecta angajamentele asumate împreună cu PLDM și PPDA. Cele trei partide au suficiente date pentru a stabili cine are cele mai mari șanse de a învinge în această campanie electorală. Lupta va fi grea, dar dacă partidele își vor consolida forțele și vor acționa împreună, avem șansa să distrugem sistemul oligarhic reprezentat de Marian Lupu și să eliminăm pericolul anti-european întruchipat de Igor Dodon. Împreună vom învinge” a scris Maia Sandu.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii