La 12 octombrie, au fost prezentate rezultatele a două sondaje de opinie. Respondenții îi favorizează din nou pe liderul socialist, pe Maia Sandu dar și pe Marian Lupu.

Conform datelor din sondajul celor de la Centrul de Cercetări Sociologice, primul în top se menține Igor Dodon cu 28,5%, urmat de liderul PAS, Maia Sandu care a obținut 15,9%.

Democratul Marian Lupu, conform sondajului ar obține 7%, iar Andrei Năstase - 6%, candidatul Partidului Nostru - 4% și Iurie Leancă – 3%.

Într-un alt sondaj, efectuat de Compania Intellect Group, clasamentul e condus la fel de Igor Dodon cu 33,5 % următorul în top fiind democratul Marian Lupu care a obținut 12,7 %. Precizăm că este pentru prima oară când Lupu se regăsește pe locul II în top.

Tot în acest sondaj, Andrei Năstase a obținut 12.1 % și este urmat de Maia Sandu cu 11,5 %. Iurie Leancă - 7%, Dumitru Ciubașenco - 4,4 % și liderul PL, Mihai Ghimpu - 1.4 %

Menționăm că, liderul PSRM și în sondajele anterioare a acumulat un punctaj considerabil și s-a bucurat de cele mai mari șanse în cursa pentru fotoliul de șef al statului. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii