Alina Russu, șefa Comisiei Electorale Centrale, a confirmat aseară, în cadrul unei emisiuni televizate că, printre listele depuse de  Maia Laguta, au fost găsite și liste fără semnături, dar ștampilate de primari.

„Într-adevăr în setul de documente prezentat de Maia Laguta grupul de lucru a identificat două liste de subscripție care au fost eliberate  altui candidat. Am solicitat o explicație de la Maia Laguta. Ea nu a putut explica din ce cauză s-a întâmplat acest lucru, dar aceste liste nu au fost validate și nu au fost luate în calcul. La fel grupul a identificat liste deja ștampilate dar necompletate cu semnătrui. Grupul de lucru va examina și vom vedea cine a ștampilat și dacă e o încălcare”, a declarat Alina Russu.

Aceste afiramții vin în urma acuzațiilor aduse ieri de către Maia Sandu. Candidatul PAS, acuză CEC de faptul că a încălcat mai multe reguli în înregistrarea ultimilor patru candidați în cursa electorală în special a Maiei Laguta.

Amintim că, Maia Sandu afirma: „în cazul Maiei Laguta, printre actele prezentate de ea au fost descoperite și liste de subscripție ale lui Roman Mihăieș. Laguta a prezentat și liste goale care însă erau ștampilate de primării. Practic celelalte semnături nu au fost verificate.”
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii