Liderul PPEM, Iurie Leancă a fost astăzi înregistrat oficial de către CEC la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Astfel, fostul premier va fi al treilea în buletinele de vot.

Cu această ocazie, Leancă a scris următorul mesaj pe pagina sa de facebook: „Comisia Electorală Centrală a înregistrat candidatura mea pentru Președinția Republicii. Pornesc pe acest drum pentru ca, împreună, să aducem prosperitatea în Moldova. Prosperitatea înseamnă un trai mai bun pentru cetățean, locuri de muncă mai bine plătite, pensii decente. Prosperitatea presupune și un stat mai curat, în care Justiția nu depinde de oligarhi. Putem realiza toate acestea, și mai mult chiar, cu ajutorul partenerilor noștri din Vest.
Știu că moldovenii sunt obosiți de politică și cuvinte mari. De aceea, nu vă spun decât atât: mă știți din activitatea mea anterioară, știți că sunt un om de cuvânt. Știți că, folosindu-mă și de bunele relații cu puterile europene, am avut onoarea să fac pentru Moldova cât alții nici nu visau. Ca Președinte voi ancora Moldova ferm pe drumul către bunăstare, drumul spre Vest.”

Decizia de înregistrare a liderului PPEM a fost luată cu voturile a 7 membri ai CEC, un membru abținându-se de la vot. 

Până în prezent au mai fost înregistrați oficial 2 candidați, liderul PD – Marian Lupu și liderul PL – Mihai Ghimpu.

Amintim că pentru colectarea semnăturilor în susținerea candidaturii lui Iurie Leancă la funcția de președinte, grupul de inițiativă a declarat cheltuieli  de 3409 lei.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii