Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a promis să facă dezvăluiri despre furtul miliardului. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la postul TV „RTR Moldova”.

Candidatul PL, afirmă că: „Chiar dacă au fost făcute arestări şi condamnări în furtul miliardului, ceva nu mă lăsa în pace, vedeam că ceva nu e aşa cum trebuie. De aceea am făcut interpelări la diferite instituţii. Am toate răspunsurile şi săptămâna viitoare voi veni cu noi dezvăluiri”.

Ce ține de desemnarea candidatului comun al dreptei, Ghimpu consideră că ideea respectivă nu este adevărată. „Ascultați-mă pe mine. Decizia încă nu a fost luată. Urmează să se adune la Consiliu. Știți cum va fi? Va fi ședința Consiliului Platformei, Năstase va spune că el e pentru, iar Consiliul va spune nu. Năstase nu-i va ceda Maiei Sandu. Credeți-mă pe cuvânt”, a menționat Mihai Ghimpu în cadrul aceleiași emisiunii.  

Ghimpu a reiterat că nu va susține în turul II pe nimeni care vrea să ne întoarcă în uniunea sovietică și este de părerea că liderul PAS, Maia Sandu, nu va ajunge în turul doi.

Liderul liberal, susţine că a venit timpul pentru unirea Republicii Moldova cu România, și dacă ajunge preşedinte, va forma un „sfat al înţelepţilor”, pentru realizarea unirii. „Sondajele noastre arată că 78 la sută din populaţie doresc unirea cu România.Eu ştiu că preşedintele, speakerul şi premierul din România nu sunt împotriva unirii. Poporul este cel care decide”, a declarat Ghimpu.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii