Andrei Năstase, liderul PPDA, a susținut astăzi, 15 octombrie, o conferință de presă în satul natal Mândreşti, raionul Teleneşti. Acesta a anunţat că, Maia Sandu este candidatul unic. 

Consiliul național politic al DA, a convenit să o desemneze pe Maia Sandu, precizând că, „Unde-s doi, puterea crește”.

PPDA, solicită candidatului comun să-și asume punctele prioritare din programul lui Andrei Năstase.

Năstase, declară că, Președenția nu este un trofeu, nu contează funcția pe care o va deține, acest îl va duce pe Plahotniuc la pușcărie, cel care controlează totul în țară.

„Când vii în politică trebuie să-ți asumi niște riscuri, niște decizii, m-am gândit și am chibzuit tare mult. Am văzut realitatea cu ochii mei și am decis împreună cu Platforma DA, să ne conjugăm puterile pentru a face tot ce e mai bine pentru țară, am decis ca alături de noi să fie PAS, e un partener de încredere.” a declarat liderul PPDA.

Despre oponenți, Năstase a declarat că: „Dodon, nu știu din care buzunar se vede în turul II, ne sperie cu tancurile rusești. Ghimpu, ne sperie cu unirea, el nici paznic la spitalul de nebuni nu va fi pus, iar Lupu este „michiduță” și întruchiparea răului împreună cu Plahotniuc”. 

„Avem o sarcină și datorie mare, datori să ne consolidăm. Trebuie să cedezi anumite lucruri pentru a câștiga mai mult, a câștiga țara, familia. Noi suntem capabili să trecem peste orgolii personale, indiferent de rezultat avem nevoie de unitate. Politica se face cu gândul la istoria și viitorul aceste-i țări.”

Maia Sandu, prezentă și ea la Mândrești, a mulțumit pentru primirea călduroasă. A declarat că, împreună au același obiectiv și va lupta pentru țară, împotriva lui Vlad Plahotniuc. 

„Și PLDM-ul susține candidatura mea în această luptă, sunt conștientă de această responsabilitate, vă promit că eforturile dumneavoastră vor avea izbândă. Dacă facem echipă- o să reușim” precizează Sandu.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii