Prim-vicepreședintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru portalul allmoldova.com, a declarat că, Igor Dodon este un pericol pentru Republica Moldova, iar pe Maia Sandu o duc șmecherii de nas.

Plahotniuc, afirmă în cadrul interviului că, atât Dodon cât și Sandu au crescut sub numele său și vorbind despre el iar acum trebuie să arate ce pot fiecare. Democratul a precizat că, Dodon este mai perseverent și are scorul mai mare, iar Maia Sandu a început să-l atace după ce nu a mai pus-o PLDM ministru.

„Ce spune Maia Sandu sunt lucruri simple, de campanie, inofensive pentru țară. Problema e la Dodon, el e un tip periculos tocmai pentru că e extrem de ambițios și insistent pe ideile lui, care în actualul caz sunt idei total deplasate, care cu siguranță nu vizează interesul național. Între Maia Sandu și Igor Dodon, îl aleg pe Marian Lupu, desigur. Dacă e însă să comparăm cei doi candidați, Dodon este un pericol real pentru Republica Moldova și un om care insistă în ambițiile lui greșite și dăunătoare. El nu e pericol pentru mine sau PDM, noi i-am făcut față fără probleme până acum (vedeți și moțiunea de cenzură eșuată de acum 3 săptămâni), dar ‎el are o capacitate extraordinară de manipulare și ar putea din postura de președinte să pună țara pe o cale extrem de periculoasă. Maia Sandu cred că este corect direcționată, spune ce gândește, chiar dacă o dă în bară de multe ori și o duc șmecherii de nas, o folosesc în războaiele lor, cel puțin pare sinceră și nu am văzut să promoveze idei dăunătoare interesului național. Poate nu ar fi un președinte bun, dar nu cred că s-ar apuca să distrugă țara. Indiferent de situație, rămân la ideea că Republica Moldova trebuie condusă de un președinte pro-european„ a mărturisit Plahotniuc.

Totodată, acesta a spus că, desemnarea candidatului comun nu este un pericol pentru Marian Lupu și că, retragerea lui Năstase ‎era previzibilă și logică.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii