La prima dezbatere electorala de la postul de televiziune Pro TV, au fost invitați candidatul PAS Maia Sandu, candidatul PSRM Igor Dodon și candidatul PD Marian Lupu. La dezbateri s-a prezentat doar Sandu, Lupu fiind reprezentat de Sergiu Sârbu, iar Dodon de Ion Ceban.

Sandu, s-a arătat nedumerită de lipsa celor doi oponenți și i-a catalogat drept niște „fricoși”.

Maia Sandu, l-a întrebat de Sârbu de ce Lupu nu s-a prezentat: „De ce nu a venit aici, la dezbateri, îi este frica să vină în fața cetățenilor„. Sergiu Sârbu a declarat că: „O să vină. Dumnealui se întâlnește cu alegătorii, nu face politică pe Facebook ca dumneavoastră.” Democratul a precizat  că, adevăratul pericol pentru Moldova este un președinte antieuropean așa ca Dodon, iar din partea dreptei poate ajunge în turul II doar Marian Lupu.

Și socialistul Ceban, a avut mai multe replici acide la adresa Maiei Sandu. „Știți să vă faceți selfie în mulțime, în săli și să vă numărați electoratul în poze. Mie nu mi se pare normal ca să votați pentru furtul miliardului, apoi să vă faceți ca și cum totul e normal. Doamna Sandu ați vorbit să îl scoatem pe Igor Dodon din cursa electorală, de ce nu îl scoateți pe Marian Lupu? Singurul politician care are un program clar este Igor Dodon”, a afirmat Ceban.

După terminarea dezbaterii electorale de la ProTV, Sandu a scris pe Facebook că: „Dodon și Lupu sunt niște lași. Au trimis, în locul lor, la dezbaterea de astăzi, doi soldăței care s-au întrecut la spus minciuni. Dacă șefii lor, Dodon și Lupu, se tem de mine și se tem să vorbească în fața propriului popor, cum ar putea să-l reprezinte? Se pare că Dodon și Lupu nu au încă, nu știu ce nu au, dar era bine să aibă”.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii