Președintele PAS, Maia Sandu, a organizat un briefing unde a comunicat că, potrivit sondajelor ea este cea care a acumulat cele mai multe voturi și cea care ar putea să-l învingă pe Igor Dodon.

”Este cel mai fierbinte subiect al campaniei, oamenii așteaptă o decizie și înțelegem acest lucru, din punctul de vedre, confirmat și de sondaje, eu pot să-l înving pe Dodon, cel care este sprijinit de Plahotniuc. Am primit rezultatele celui de-al 2-lea sondaj, datele arată că voi acumula cele mai multe voturi în turu I și am cele mai mari șanse să-l înving pe Dodon în turul II. Partidele se vor convoca și vor decide.”

Liderul PAS, a mai spus că: „Cele trei partide au discutat sprijinirea candidaturii mele la funcția de președinte. Le mulțumesc partenerilor din cele trei partide, în special colegilor din PPDA. Este nevoie de foarte multă dragoste de țară pentru a lua așa o decizie. Eforturile dumneavoastră vor da izbândă, aveți cuvântul meu. Mă adresez cetățenilor- sunt de partea dumneavoastră”.

Maia Sandu și liderul PPDA, Andrei Năstase, în dimineața zilei de astăzi, au declarat pe Facebook că, promit să meargă împreună: ”Avem lucruri importante de făcut și cred că doar împreună le putem reuși”.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii