Fostul angajat al Poștei Moldovei, Sergiu Cebotari, își va petrece următoarele 30 de zile în izolator, după ce Judecătoria raionului Nisporeni a admis în totalitate demersul procurorilor și a decis aplicarea măsurii de arest preventiv. 

Informația a fost confirmată pentru deschide.md, de către serviciul de presă al IGP. De asemenea, jurnal.md, scrie că avocata lui Cebotari, Ana Ursachi va ataca decizia.

Sergiu Cebotari este fost șef al Serviciului control financiar și audit intern din cadrul Î.S. „Poșta Moldovei", care în luna aprilie curent, a făcut mai multe dezvăluiri despre scheme de contrabandă  cu anabolizante prin intermediul Poștei Moldovei.

În urma acestor dezvăluiri a fost creată și o comisie de anchetă parlamentară, care urma să verifice activitatea instituției, Cebotari fiind martorul principal. Unul dintre membrii comisiei, deputatul PLDM, Grigore Cobzac a declarat că Cebotari a fost reținut în ziua în care urma să-i transmită anumite probe pe marginea cazului. 

Amintim că, Cebotari a fost reținut  pe 29 iulie curent, pe motivul că pe numele lui ar fi fost depuse 17 plângeri, de la începutul acestui an, iar Cebotari, deși ar fi fost citat de 2 ori pentru a se prezenta la poliție, nu s-a prezentat, fiind adus silit.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii