Averea procurorul Adriana Bețișor ar putea fi verificată de Comisia Națională de Integritate.

 Potrivit  unimedia.md, o decizie în acest sens urmează să fie luată de CNI, în data de 28 iulie, când va fi examinat cazul privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății pentru anul 2015 de către Bețișor, procurorul care a ajuns a fi cunoscut după ce l-a condamnat pe ex-premierului Vlad Filat.

Acuzatoarea a intrat în vizorul CNI, după ce  Ziarul de Gardă a publicat recent o investigație, potrivit căreia în anul 2015, Bețișor s-a casa­to­rit cu șeful inte­ri­mar al Dire­cției Anti­fra­udă a Inspec­to­ra­tu­lui Fis­cal Prin­ci­pal de Stat, ajuns în fun­cție la mai puțin de un an de la reți­ne­rea în fla­grant a fos­tu­lui șef al aces­tei dire­cții. La nunta, cei doi soți fun­cțio­nari au adu­nat nu mai puțin de un milion de lei, sau, mai exact, 31 de mii de euro, 11,5 mii USD și 170 mii de lei.

Mai mult ca atât, părinții procurorului își construiesc o casă, care la preţ de piaţă, ar valora cel puţin 100 mii de euro, echi­va­len­tul a peste 2,2 mili­oane de lei.

Totodată, anul trecut, Adriana Bețișor a intrat în pose­sia unui auto­mo­bil nou, Skoda Octa­via, fabri­cat în 2015.

Cu un sta­giu de exact 5 ani de muncă, Bețișor ges­tio­nează dosare cu nume mari și cu fra­ude de sute de mili­oane de lei, fiind prac­tic cel mai medi­a­ti­zat anga­jat din Pro­cu­ra­tura.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii