Comisia Națională de Integritate (CNI) a inițiat control privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor şi proprietăţii pentru anul 2015 admisă de către Violeta Ivanov, deputat în cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

CNI a decis să claseze cauza, motivându-și decizia prin faptul că nu a descoperit diferențe dintre averea propriu-zisă și declarația semnată de deputat.

„Membrii comisiei s-au pronunțat pentru clasarea cauzei, invocând lipsa încălcării a declarațiilor și averilor. Inspectorii au verificat averile deputatului și membrilor familiei și nu au depistat o diferență vădită a acestora”, a declarat unul din membrii CNI.

Amintim că, CNI a demarat procedură de control în cazul Ivanov după ce în presă au apărut numeroase imagini în care fiica sa afișează mai multe bunuri materiale – haine și genți de brand, mașină și casă pe pămînt. Anterior, Violeta Ivanov a declarat că fiica sa mai mică ar fi împrumutat bunurile pentru a face fotografii.

ivanov1.jpg

Instagram

„Poza postată cu mașina este frumoasă, asta nu înseamnă că le are. În realitate tot ce dispun apare în declarația de avere. Nu am nici mașină de lux, curte sau chiar casă. Trăiesc la bloc. Este o campanie de denigrare foarte urâtă. Soțul merge cu o mașină veche de 10 ani. Lumea cunoaște că eu trăiesc în bloc. În pofida la toate mizeriile care se publică mă mândresc cu copii mei, care promovează imaginea liceului și chiar a țării la olimpiade internaționale și republicane”, a comentat Violeta Ivanov. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii