Dosarul morții lui Dan Condrea a fost clasat. Procurorii Parchetului General au stabilit că patronul Hexi Pharma, s-a sinucis.

Conform expertizei, mașina pe care o conducea nu avea probleme tehnice, decesul reprezentând consecința unui act suicidal.

Agerpres scrie că, anunțul a fost făcut de Cornelia Adriana Șandru, consilier personal al procurorului general al României.

"Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au finalizat cercetările în dosarul privind evenimentul rutier petrecut la data de 22 mai 2016, dispunând clasarea cauzei cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, întrucât decesul conducătorului auto Condrea Dan Alexandru nu a fost consecința vreunei fapte prevăzute de legea penală", a declarat procurorul Cornelia Șandru.

Autoturismul lui Condrea a fost găsit răsturnat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, iar potrivit raportului de autopsie medico-legală întocmit în cauză de Serviciul de Medicină Legală Ilfov, moartea lui Dan Condrea "a fost violentă, fiind cauzată de leziuni traumatice care s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul, urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) și sunt în legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul".

"La fața locului s-a constatat prezența urmelor de rulare, cu o traiectorie oblică spre dreapta, în lungime de 53,2 m, poziționate pe acostament și spațiul verde, pe sensul de mers Tamași — Buftea. Totodată, s-a constatat lipsa urmelor de frânare ori de evitare a obstacolului (copac). Lângă autoturism a fost găsită decedată o persoană de sex masculin. Personalul medical sosit cu două ambulanțe la fața locului a constatat decesul victimei accidentului rutier, a cărui identitate a fost stabilită ulterior ca fiind Condrea Dan-Alexandru, inclusiv prin raportul de expertiză întocmit de Institutul Național de Criminalistică", a mai spus Cornelia Adriana Șandru.

Dan Condrea a murit în 22 mai, când mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac, el a fost patronul Hexi Pharma, companie implicată în scandalul dezinfectanților din România.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii