Judecătoria Buiucani l-a audiat pe Maxim Sidorenco, primul reprezentant al părții vătămate din partea Băncii de Economii.

”Am reprezentat Banca de Economii, însă trebuie să așteptăm sentința pe cazul dat. Eu nu pot comenta (...) Este poziția oficială a băncii că, până la finalizarea acestei cauze, niciun comentariu”, a declarat Maxim Sidorenco.

Conform avocatului, declarațiile părții vătămate sunt confidențiale atâta timp, cât se desfășoară procesul penal. 
”Noi nu putem divulga, este confidențialitatea procesului penal, din aceste considerente nu putem divulga informația care s-a expus în ședință. Dânsul a expus opinia oficială a Băncii de Economii vizavi de acordarea acestor credite, asta este poziția băncii”, a spus avocatul Iurie Tabarcea.

Grigore Gacikevici este în arest preventiv și se află în izolatorul CNA. Avocatul Iurie Tabarcea spune că la ședința următoare va continua audierea reprezentantului părții vătămate din partea BEM, comunică realitatea.md.

Amintim că, Gacikevici a fost reținut la începutul lunii decembrie 2015 și este învinuit de procurori într-un dosar penal pornit pe faptul încălcării regulilor de creditare în perioada în care deţinea funcţia de preşedinte la BEM.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii