Liubomir Opina, cetăţeanul slovac care susţine că a fost prejudiciat de 210 mii de euro de către Preşedintele Federaţiei moldoveneşti de baschet, Octavian Vucol, declară că a acceptat să i se restituie prejudiciul în rate şi că a solicitat o recipisă. 

Opina, spune că, a fost convins de Vucol şi complicii săi să investească într-o construcţie, dar a fost înşelat: “Am făcut un transfer bancar în sumă de 210 mii de euro. Banii au fost scoşi de pe cont şi li s-a pierdut urma”, a precizat acesta. 

Liubomir Opina este fondatorul şi administratorul unei societăţi cu răspundere limitată în Republica Moldova, care are adresă juridică pe strada Trandafirilor din Chişinău, în apropiere de locul unde Vucol i-a spus că va fi construit un complex sportiv multifuncţional pentru Federaţia de baschet.

Judecătoria sectorului Centru al Capitalei a prelungit joi, 6 octombrie, mandatele de arest la domiciliu pentru Octavian Vucol şi complicii săi. Iniţial, s-a decis ca Vucol, să fie cercetat în stare de arest, dar i-a fost schimbată măsura preventivă, după ce l-a denunţat pe un ofiţer CNA că a primit de la el mită de o sută de mii de euro.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii