Doi bărbați din Comrat, cu vârstele de 24 și 30 de ani, au fost reținuți ieri pentru 72 de ore, fiind suspectați de proxenetism şi turism sexual. Bărbații s-au dovedit a fi, fiul și șoferul primarului orașului Comrat, Serghei Anastasov, reprezentant al Partidului Nostru.

Activitatea infracțională a celor doi a fost documentată de poliție, timp de jumătate de an. În cadrul documentării s-a stabilit că suspecții, publicau diferite anunțuri pe site-ul 999.md,  cu următorul conținut: „Masaj erotic de neuitat, Masaj plin de pasiune, adorabilă domnișoară face cunoștință cu un bărbat”. Astfel, suspecții au recrutat mai multe tinere, pe care le vindeau clienților cu suma  de 1000 de lei pentru o oră de masaj erotic și servicii intime.

În prezent, poliţia a identificat 6 tinere cu vârste cuprinse între 20 și  25 de ani, care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

Bărbații reținuți sânt suspectați de complicitate la organizarea şi punerea la dispoziția unei delegații din Turcia, a două tinere care au oferit servicii sexuale contra plată.

Infracțiunea a fost ghidată de capul grupării, o femeie de 46 de ani, domiciliată în regiunea transnistreană, reținută anterior împreună cu alţi 4 complici, cu vârste cuprinse între 25-40 ani.

Dacă vor fi găsiți vinovați, fiul și șoferul primarului din Comrat riscă pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii