Ministerul Educației a reacționat pe marginea cazului și va insista pe aplicarea sancțiunilor disciplinare iar persoana reținută este suspendată din funcție.

Conform unui comunicat de presă, Ministerul Educației consideră ca fiind extrem de grav cazul înregistrat la o instituție de învățământ din raionul Ungheni, unde un învățător a fost reținut pentru că este suspectat de acţiuni perverse față de copii.
 
În acest context, informăm că Ministerul Educației a solicitat de urgență explicații de la organul local de specialitate în domeniul învățământului, de la directorul instituției de învățământ, precum și de la ceilalți responsabili.
 
Cazul va fi monitorizat, iar Ministerul Educației va insista pe aplicarea sancțiunilor disciplinare, se arată în comunicat.

Crimemoldova amintește că, un învățător este învinuit de acţiuni perverse față de copii și a fost reținut pentru 30 de zile. Acesta a întreținut de mai multe ori, în incinta clasei liceului, în afară orelor de predare, raporturi homosexuale şi alte raporturi în forme perverse cu mai mulţi bărbaţi, inclusiv şi un fost profesor al acestei instituţii de învăţământ.

Dacă va fi vinovat, profesorul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii