Un club de noapte plasat chiar în centrul Chișinăului este în vizorul poliției, după ce pe o rețea de socializare au apărut mai multe dezvăluiri despre neregulile ce au loc în acest local.

Administratorii paginii de Facebook „NO COCOS PRIVE” scriu că în acest club de noapte se vând droguri, băuturile sunt contrafăcute, iar directorul localului a hărțuit sexual mai multe vizitatoare.

01.jpg

facebook.com

”Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog. Asta se face aproape transparent, iar forțele de ordine se fac că plouă și se uită de la distanță cum tinerii devin narcomani. Nu v-ați gândit niciodată, de ce oare, chiar dacă consumați foarte puțin în Cocos, spre dimineață aveți o mahmureală insuportabilă?! Răspunsul este simplu, băutura la Cocos este contrafăcută. Cunoaștem în detaliu de unde o procură și cum o duc tipii cu contabilitatea și promitem că la momentul respectiv vom veni și cu probe”, scrie pe pagina de Facebook menționată mai sus.

Totodată, administratorul paginii, susține că a fost contactat telefonic de  proprietarul clubului, Iurii Didenc: „ Acesta m-a amenințat și a spus tranșant că va plăti și poliția și judecățile pentru a mă distruge. Din cîte cunosc, dl Didenco îi are aproape pe cei de la IP Buiucani și aceștia i-au promis că îmi va fabrica ceva.”

Poliția a venit cu un comunicat în care menționează că Inspectoratul de Poliţie a sectorului Buiucani s-a autosesizat şi urmează să fie sesizată şi Procuratura sectorului Buiucani pe marginea acestui caz.

”În contextul apariţiei informaților privind activitatea unui local de noapte din capitală, şi în special elucidarea unor acuzaţii grave şi circumstanţe presupus ilegale admise de către administraţie, Inspectoratul de Poliţie a sectorului Buiucani s-a autosesizat  şi urmează să examineze informaţiile în conformitate cu legislaţia în vigoare. Totodată va fi sesizată şi Procuratura sectorului Buiucani în vederea autorizării acţiunilor ce se impun, pentru a constata cu certitudine toate circumstanţele şi versiunile apărute în presă şi pe reţelele de socializare”.

Tot în acest local acum doi ani au fost efectuate percheziții în urma cărora s-au depistat dispozitive pentru consum de droguri, cânepă, pastile cu efect psihotrop şi substanţe asemănătoare heroinei, aruncate sub mese şi fotolii.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii