Astăzi se desfășoară o nouă şedinţă în dosarul lui Veaceslav Platon.

În timp ce era escortat Veaceslav Platon, a declarat: „Şedinţele sunt închise intenţionat, ca să nu aibă acces presa”. Întrebat de reporteri de ce vrea să candideze la prezidențiale, Platon a comunicat: „Ca să le spun oamenilor cine și cum coordonează Moldova”.

Platon a mai declarant că este numit raiderul numărul 1, pentru că cineva așa își dorește și menționează că a avut relații de prietenie cu Shor și Plahotniuc. Omul de afaceri spune că îi este frică pentru viaţa sa din cauza că deja trei martori ar fi murit în situaţii dubioase.

Avocata Ana Ursachi, a declarat că averea părinților lui Platon a fost pusă sub sechestru de către judecătorul Ghenadie Pavliuc în care nu are încredere clientul său și că magistraţii de la Judecătoria Buiucani a respins patru cereri de recuzare din partea apărătorii lui Platon. De asemenea, aceasta a precizat că a avut o întâlnire cu mai multe ambasade acreditate în țară privind dosarul fostului deputat.

Procurorul Anticorupție Andrei Băeișu, a declarat că ședința fost amânată pentru mâine din cauza cererilor de recuzare. „Astăzi au fost depuse patru cereri de recuzare și o cerere de neconstituționalitate a unui articol din constituție”, a accentuat procurorul.

La 15 septembrie, la ora 10:30, se va desfăşura o altă şedinţă de judecată în dosarul Platon.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii