Presupusul atacator cu o grenadă asupra casei lui Dorin Drăguţanu, fostul guvernator BNM, nu are probleme psihice.

Avocatul Iulian Cașu, susține că Iurie Anghelcev, este într-o state absolut responsabilă, făcînd referire la expertiza efectuată de medicii Spitalului de Psihiatrie, unde Anghelcev s-a aflat la examinare.

Instanța a dispus trecerea lui  Iurie Anghelcev sub control judiciar, iar acesta se află acum acasă, alături de familie, următoarea ședință de judecată este preconizată pentru 9 august, atunci instanța va decide asupra măsurii preventive care urmează a fi aplicată pentru viitoarele 30 de zile.

Amintim că în data de 13 aprilie Judecătoria Centru a admis demersul procurorilor de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele lui Iurie Anghelcev, iar la sfârșitul lunii iunie, suspectul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiza medicală.

Iurie Anghelcev este din Capitală, are 48 de ani și este şomer. Bărbatul, este suspectat că ar fi aruncat o grenadă la 1 februarie, ora 02:40, în casa fostului guvernator BNM, în acel moment Dorin Drăguțanu și membrii familiei sale se aflau în casă însă nimeni nu a avut de suferit, fiind deteriorat doar balconul locuinței.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii