Ilan Shor, a fost eliberat din arest preventiv și plasat în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Decizia a fost luată astăzi de către magistrații Curții de Apel.

Avocatul lui Shor a specificat că eliberarea a fost posibilă pentru că, anterior, nu a încălcat regimul juridic. 

Shor, este nevoit să predea pașaportul și să se supună anumitor condiții de arest la domiciliul și are interdicția de a părăsi țara. 

Avocatul său a declarat că „Astăzi am obținut o mică victorie”. De asemenea a specificat că nu le convine nici arestul la domiciliu și vor lupta în continuare.

Totodată simpatizanţii edilului de Orhei au organizat un nou protest în faţa Curţii de Apel Chişinău unde au cerut eliberarea acestuia, scandând: „Ilan Shor – noi suntem cu tine”, „Libertate”, „Justiția e cu noi”.

La protest a fost prezentă și mama lui Ilan Shor, Maria Shor, care a declarat că:  „Mai scump decît fiul nu am pe nimeni, el nu are vile, case pe insule, el lucrează şi face totul pentru oameni”. Maria Shor a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și s-a arătat convinsă că fiul său va obține victoria în acest dosar.

Reamintim că, Ilan Shor, a fost reţinut de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie pe data de 22 iunie, într-un dosar în care este învinuit de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii