Angajații ÎS ”Calea Ferată” au ieșit astăzi, la un nou la miting, solicitând salarii și stoparea destrămării întreprinderii.

Pe pancartele protestatarilor publicate pe portalul locals.md pot fi văzute lozinci ca: ”opriți destrămarea Căii Ferate”, ”Nu corupților din administrația Căii Ferate”, ”neâncrederea noastră conducerii CFM/ La conducere  –  profesioniști”, ”cu ce să achităm serviciile comunale...”, ”toată vina se poate da pe criză, dar oamenii nu trebuie uitați” etc.

jd-moldovy00001.jpg

Sursa foto: locals.md

Un miting asemănător, cu privire la neplata salariilor a avut loc și pe 16 iunie.

Din cauza managementului neprofesionist a ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, dl I.Chirinciuc, dar și a directorului general, dl I.Topală, întreprinderea de stat se îndreaptă spre faliment. Dar, cel mai rău lucru este că oamenii nu primesc salarii, și nu pot îndeplini calitativ atribuțiile, a spus deputatul Oleg Lipschii, citat de locals.md.

Deputatul a mai adăugat că accidentul care a avut loc pe 16 iunie curent, când într-un depozit a fost zdrobit un muncitor este o consecință a acestei atitudini a autorităților.

Mai multe despre gestionarea frauduloasă a CFM, puteți citi AICI
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii