Valeriu Malarciuc, despre care presa a scris la finele săptămânii trecute că ar fi intermediarul dintre killer-ul Vitalie Proca și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, l-a vizitat întradevăr pe Proca în Penitenciarul Jilava din România.

Surse de peste Prut ne-au confirmat că vizita lui Malarciuc a avut loc imediat după ce Proca a fost audiat de procurorii moldoveni de mai multe ori, în cazul tentativei de asasinat a bancherului Gherman Gorbunțov la Londra.

Nu se cunoaște ce mărturii a făcut Proca, dar la întoarcere, Valeriu Malarciuc a fost încarcerat de către oamenii legii moldoveni.

Ieri, Procuratura anunța că a reținut două persoane, pentru că ar fi încercat să-l mituiască pe asasinul moldovean, Vitalie Proca. Ulterior au fost reținuți cumnatul, soția și un apropiat a lui Proca.

Și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a recunoscut ieri în cadrul unei adresări în direct pe facebook, că Proca a fost contactat de Malarciuc.

Audierea lui Proca a avut loc după audierea bancherului Gherman Gorbunțov la Londra, de către procurorii de la Chișinău.

Interlopul Vitalie Proca, condamnat în România la 21 de ani și 8 luni de închisoare susținea anterior  că persoane influente de la Chișinău i-au propus un târg prin care să-l incrimineze pe liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii