Viceprimarul capitalei, Vlad Coteț a fost transferat din izolatorul Centrului Național Anticorupție la Penitenciarul nr. 13 din Chișinău după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit. 

Ana Botez, ofițerul de presă al Departamentului Instituții Penitenciare a declarat că Vlad Coteț a fost transferat în Penitenciar acum o săptămână la solicitarea procurorilor anticorupție. Aceasta susține că viceprimarul mai stă în cameră cu încă un deținut, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, a comunicat Botez pentru realitatea.md.

media_147187827373183600.png
realitatea.md

Este de precizat că și fostul președinte al PLDM, Vlad Filat, își ispășește pedeapsa la Penitenciarul nr. 13, viceprimarul Vlad Coteţ a fost membru în partidul lui Filat. 

La sfârșitul lunii iulie, Vlad Coteţ mandatul de arest a fost prelungit pentru încă 25 de zile, acesta se află în Spitalul-penitenciar nr. 16 din capitală, unde urma un tratament. Funcționarul acuza agravarea stării de sănătate în momentul reţinerii, medicii diagnosticându-l ulterior cu hipertensiune arterială esențială, cardiopatie hipertensivă.

Coteţ au fost reținuți pe 25 mai de CNA într-un dosar de corupție în care mai figurează doi intermediari și un inspector principal de la Inspecția de Stat în Construcții.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii