Noi descinderi în două puncte vamale. De această dată, procurorii anticorupție și ofițerii CNA au efectuat percheziții la posturile vamale Sculeni și Leușeni.

La moment, 30 persoane au fost reținute în urma operațiunii CNA și PA la posturile vamale Sculeni și Leușeni. Este vorba despre 14 vameși, 3 polițiști de frontieră, 6 operatori economici și 7 șoferi. Operaţiunea continuă!

Dosarul deschis  vizează acțiuni de corupție. Toți au fost escortați la sediul CNA și au fost reținuți pentru 72 de ore, la moment procurorii îi interoghează pe cei reținuți.

img_2281851_thumbs_600x440_sculeni.jpg

Sursa: protv.md

În urma descinderilor, Serviciul Vamal a anunţat despre inițierea a două anchete de serviciu în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor ilegalităților invocate.

De asemenea, la solicitarea organelor de anchetă a fost acordată asistența Direcției securitate internă, subdiviziune din cadrul Serviciului Vamal responsabilă de examinarea cazurilor de abateri disciplinare și comportament corupțional în rândul angajaților.

Amintim că la începutul lunii octombrie, 28 de vameși de la punctele de trecere ale frontierei Tudora și Palanca, au fost reținuți într-o operațiune asemănătoare.

Știrea se actualizează.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii