Serviciul protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne a desfășurat în după-amiaza zilei de ieri, 4 septembrie 2016, un Flash Mob în centrul capitalei, prin intermediul căruia a fost transmis mesajul „Nu fi indiferent, corupția este un fenomen care ne privește pe toți".
 
Potrivit unui comunicat al MAI, la Flash Mob au participat peste 200 de persoane, care la un moment dat au rămas nemișcați, iar printre ei a apărut o balerină purtând un tricou de culoare roșie, cu inscripția Corupția, aceasta plimbându-se printre cei prezenți și atingându-i pe umăr sau de brațe.
 
„Prin intermediul acestui Flash Mob, Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a încercat să pună în evidență faptul că, fenomenul corupției progresează atunci, când societatea este indiferentă și nu se implică pentru a eradica acest fenomen” se menționează în comunicat. 
  
Acțiunea a fost organizată în parteneriat cu Academia de poliție "Ștefan cel Mare" a MAI, Mitropolia Moldovei, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, Școala de Balet "Balerina" Iulia Morozova, Organizația Non-Guvernamentală "CNA Studențesc" și Birourilor de comunicare din cadrul subdiviziunilor MAI.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii