În anul 2009, când a ajuns depu­tată în Par­la­ment,Violeta Ivanov declara un venit de 125 de mii de lei, care îl obținea în urma funcției pe care o deținea. Deși încă cu șapte ani în urmă, era și proprietara unui teren pentru construcții și a unui un apartament, Ivanov le-a declarat abia în anul 2012.

Potrivit unei investigații publicate de Ziarul de Gardă, în decla­ra­ţia din 2012, depu­tata indica și o moto­ci­cletă, marca ”BMW F650”, fabri­cată în 1999 şi care a fost dobân­dită în 2008. Cu un an mai târziu, Vio­leta Iva­nov a declara un sala­riu de 156 mii de lei şi alţi 18 mii de lei din cel al soţu­lui, anga­jat la Între­prin­de­rea Indi­vi­du­ală „Ionel-Ivanov”, dar şi un auto­mo­bil, ”BMW 730”, dobân­dit în acel an. 

Astfel jurnaliștii de la Ziarul de Gardă evidențiază că aleasa poporului a încercat mai mulți ani la rând să-și ascundă bunurile. 

Viața de lux- expusă de fiica deputatei pe rețelele de socializare

În timp ce, Violeta Ivanov  scrie în declarațiile de venit că trăiește doar în baza salariului de deputat, fiica sa mai mică, Margarita nu se plânge de sărăcie. Aceasta a plasat pe rețelele de socializare mai multe fotografii, în care apar mașini și haine de brand. Bunăoară, aceasta a plasat o fotografie cu o mașină de model Jaguar, în dreptul căreia a scris că:”Cadoul perfect.Bine ai venit micuță!”.

Automobil.png

Sursa foto: unimedia.info

Nu doar mașininele scumpe îi plac fetei de 17 ani, dar și hainele de brand. Potrivit jurnaliștilor de la unimedia.info, în poză de mai jos sunt afișate articole vestimentare, în valoare de 2600 de euro.

Margo Ivanova.png

Sursa foto: unimedia. info

Margarita Ivanov mai deține și o casă somptuosă în Chișinău

După ce au apărut în presă fotografiile cu Margarita Ivanov, mama acesteia deputata Violeta Ivanov i-a sărit în apărare. Aceasta a declarat pentru presă că:  „Poza pos­tată cu maşina, fru­moasă, i-a plă­cut copi­lu­lui şi a postat-o. Asta nu înseamnă că are aceste lucruri. În rea­li­tate, tot ceea de ce dis­pun este foarte clar expus în decla­ra­ţia de avere şi nu am maşină de lux, nici curte şi nici casă nu am. Tră­iesc la bloc, la apar­ta­ment”.

Totuși documentele oficiale arată contrariul și anume că în anul 2008, Vasile Iva­nov, bune­lul Mar­ga­ri­tei, i-a donat un teren pentru construcții de 66 m.p. care se află pe strada Bisericii, din sectorul Buiucani al Capitalei, iar acum acolo se construiește o casă luxoasă.

Totodată, familia Ivanov mai gestionează două terenuri în Chişinău, folosite ca şi parcări, pe care le închiriază de la Primăria Chişinău contra 20 de lei pentru o singură zi, mai scrie Ziarul de Gardă.

Reacția Violetei Ivanov:”Murdaria de mine nu se lipește”

Violeta Ivanov se apără. Aceasta a declarat pentru ProTV că toată informația apărută în presă face parte dintr-o campanie de denigrare.   

Vreau să rog pe cei care vă dau comandă să faceți atare știri, pentru a dezinforma publicul, a-mi știrbi imaginea, a mă murdări, comanda respectiva este de nerealizat. Am fost ministru, am fost verificată, controlată, să nu credeți că cumva va fi posibil să se lipească de mine murdaria. De mine murdăria nu se lipește..

Violeta Ivanov1.png

  

Sursa foto: point.md

Violeta Ivanov a ajuns deputat in 2009, pe listele PCRM, iar în luna decembrie 2015, ea împrenă cu alți 13 deputați comuniști au anunțat ca parasesc partidul. Mai mult ca atât, în ianuarie curent au votat, impreuna cu PD, PL și câțiva foști liberal-democrați, guvernul Filip.

Ivanov a fost învinuită inclusiv de foștii colegi că a luat bani pentru această decizie. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii