Procurorii și ofițerii anticorupţie efectuează în această dimineață percheziţii la Primăriei capitalei şi Oficiul cadastral teritorial Chişinău. Descinderile au loc într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor.

Update 12:30 Cinci persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de azi în dosarul care vizează ilegalităţi comise în domeniul construcţiilor. Grupul este suspectat de trafic de influenţă asupra unor persoane publice din cadrul SCT Chişinău şi ai Primăriei. Operaţiunea continuă.

Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, a declarat pentru CrimeMoldova că, pe lângă Primăriei capitalei şi Oficiul cadastral teritorial Chişinău, perchezițiile au loc și pe alte adrese din municipiu. „Cu amănunte vom reveni pe parcursul zilei”, a spus Starinschi.

Totodată, primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a confirmat pe o rețea de socializare că în cadrul Primăriei municipale au loc percheziții. „Avem „oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie. Vinovații trebuie să plătească”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii