Descinderile ofițerilor CNA la Centrul Republican de Diagnosticare Medicală (CRDM) și în birourile altor angajați ai sistemului medical dau roade. În urma perchezițiilor au fost ridicate sume colosale de bani.

Update: Oamenii legii au mai ridicat 150 de mii de euro din cea de-a doua casetă metalică din filiala unei bănci comerciale. Și în acest caz, banii ar aparține şefului de secţie din cadrul CRDM.

Update:  Ziarul de Gardă notează că, șeful secţiei Radiologie şi Tomografie Computerizată a Centrului Republican de Diagnosticare Medicală, reținut de CNA, este Silviu Condrea. În anul 2014, Condrea a fost decorat de fostul președinte Nicolae Timofti cu titlul onorific „Om Emerit”.

Update: Percheziții la domiciliul unui şef de secţie din cadrul CRDM. Ofițerii CNA au depistat 37 de mii de Euro, 18 200 de dolari şi 114 de mii de lei.

Provenienţa banilor urmează a fi clarificată.

mii de euro/dolari/lei.jpg

Ofițerii CNA au depistat aproximativ 20 de mii de lei în birourile persoanelor reținute. Totodată, în biroul de serviciu al şefului Secţiei imagistică şi tomografie computerizată din cadrul CRDM, dar şi în caseta de valori, deţinută în una din băncile comerciale din capitală, au fost depistate 80 de mii de euro, 50 de mii de dolari şi 100 de mii de lei.

Până în prezent, șapte persoane angajate în sistemul medical din ţară au fost reţinuţi pentru acte de corupţie.

Operaţiunea continuă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii