Un polițist de frontieră este învinuit că a luat mită în valoare de 600 de euro de la o persoană. În schimbul banilor omul legii a promis denunțătorului că poate influenţa procurorii să muşamalizeze cauza penală în care acesta era cercetat pentru deţinerea şi folosirea documentelor oficiale false.

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a acestui ofiţer al Secţiei urmărire penală a Direcţiei Regionale „Vest” din cadrul Departamentului Poliţiei de Frontieră al MAI de comiterea traficului de influenţă.

Incidentul a avut loc în luna martie curent, iar imediat după primirea banilor, angajatul Poliţiei de Frontieră a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA, pe teritoriul gării auto din oraşul Ungheni. 

Respectiva cauză penală a fost expediată pentru examinare Judecătoriei Ungheni, inculpatul are interdicţia de a părăsi localitatea, iar dacă va fi găsit vinovat, aceasta riscă amendă de cel mult 80 mii lei sau închisoare de până la 6 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii