Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu a fost reţinut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție , joi noapte, pentru trafic de influenţă, scrie agerpres.ro

Acesta a fost reținut în dosarul în care Sorin Ovidiu Vîntu a fost audiat la DNA, în cursul zilei, pentru cumpărare de influenţă.
Olteanu este suspectat că ar fi primit de la omul de afaceri peste 1 milion de euro şi alte beneficii pentru numirea guvernatorului Deltei Dunării în 2008, Liviu Mihaiu.

Agerpres.ro scrie că, potrivit unor surse judiciare, Olteanu ar fi recunoscut în timpul audierilor că s-a dus să discute cu Sorin Ovidiu Vîntu pe tema numirii guvernatorului Deltei Dunării, dar a negat că ar fi primit bani.

La rândul său, fostul guvernator al Deltei Dunării a precizat printr-o postare pe Facebook, că nu a știut și nici nu a participat la vreo tranzacție pentru numirea sa în funcție și, ironic, s-a declarat ''onorat'' de faptul că "transferul" său a avut o asemenea cotă.

Amintim că recent, omul de afaceri român Sorin Ovidiu Vântu, a fost condamnat  definitiv la 6 ani şi două luni închisoare cu executare, în dosarul falimentării companiei Petromservice.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii