Un bărbat din raionul Orhei a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru comiterea furturilor din cinci gospodării din Criuleni.

Potrivit procurorilor, în cursul anului 2012, inculpatul, în vârstă de 21 de ani, a pătruns pe timp de noapte în cinci gospodării din satele Steţcani şi Rîşcova, de unde a sustras bani şi bunuri în valoare de peste 315 mii lei.

Specialistul principal în secţia relaţii publice a Procuraturii Generale, Eugeniu Roşca, a specificat că tânărul activa de unul singur. „Acesta, de obicei, sustrăgea bani şi obiecte din aur. În cadrul anchetei inculpatul nu şi-a recunoscut vina”, a spus Roşca.

Prin sentinţa Judecătoriei Criuleni, inculpatul a fost condamnat pentru comiterea furtului în proporţii deosebit de mari, la 6 ani de închisoare. Totodată, s-a dispus încasarea din contul condamnatului a prejudiciului material parţial în beneficiul părţilor vătămate.

Sentinţa este cu drept de atac.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Все комментарии

Dima

24:67 05.01.2017

Dupa parerea mea nu m-i se pare corect pentru o asa suma de peste 315 mii de lei vinovatul sa fie condamnat la doar 6 ani.............

Ответить