Un individ de 20 de ani, din raionul Leova, a omorât o femeie în apropierea Gării de Sud din capitală. Cadavrul victimei a fost depistat în dimineaţa zilei de 20 noiembrie.

Atât o grupă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru, cât şi medicul legist au efectuat cercetări la fața locului. Medicul legist a depistat urme de echimoză în regiunea capului victimei, iar expertiza medico-legală a stabilit că decesul ar fi survenit în urma asfixiei mecanice. Femeia s-a dovedit a fi locuitoare a capitalei în vârstă de 46 ani.

Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru au iniţiat măsuri speciale de investigaţii în vederea identificării şi reţinerii făptaşului. 

După 24 de ore făptașul a fost reținut. Bărbatul a fost anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale. În cadrul audierilor preliminare tânărul şi-a recunoscut acţiunile criminale în detalii, afirmând că, scopul ar fi fost jefuirea femeii de telefonul mobil.

Bănuitul este cercetat penal pentru omor intenţionat în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani la 15 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii