Un şofer care transportă colete din Italia a fost jefuit în dimineaţa de miercuri, 5 aprilie curent, de către 3 necunoscuţi.

Surse din cadrul Inspectoratului General de Poliţie au precizat pentru CrimeMoldova că şoferul ar fi ajuns din Italia acum câteva zile, însă astăzi a început distribuţia coletelor. „Bărbatul a oprit la intrarea în satul Buţeni, raionul Hânceşti, pentru a transmite un colet unei femei. Atunci când a coborât din microbuz, acesta a fost atacat de trei indivizi, care purtau cagule pe cap. După ce l-au ameninţat şi l-au bătut, necunoscuţii au fugit cu microbuzul plin cu colete”, a menţionat sursa.

Totodată, potrivit poliţiei, microbuzul plin cu pachete a fost găsit în scurt timp abandonat într-un câmp din apropiere. Oamenii legii susţin că niciun colet nu a fost furat.

microbuz .jpg

protv.md

În prezent, forţele de ordine investighează cazul pentru a stabili toate circumstanţele incidentului. De asemenea, poliţia urmează să stabilească dacă femeia care a sunat şoferul pentru a primi coletul avea vreo legătură cu necunoscuţii care au săvârşit jaful.

Suspecţii încă nu au fost identificaţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă pentru tâlhărie.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii