O grupare criminală specializată în traficul de droguri a fost anihilată de către oamenii legii. Făptașii au fost încătuşaţi în timp ce intenţionau hidropon şi amfetamină. Membrii grupării s-au dovedit a fi în număr de 6 membri, cu vârstele cuprinse între 26 ani şi 40 ani, printre care şi o domnişoară de 22 ani.

Operaţiunea  de reţinere a tuturor membrilor a fost desfăşurată în municipiul Chișinău şi în orașul Vadul lui Vodă de către angajaţii  de la “Fulger”.

Potrivit poliției,  activitatea criminală era organizată de către un individ de 40 ani, care anterior a stat închis timp de 18 ani, în Federaţia Rusă. Acesta aducea drogurile, prin contrabandă, de peste hotarele ţării, apoi le repartiza în doze fiecăruia dintre bănuiţi.

Ulterior,  substanța interzisă era vândută clienţilor  fideli, în special minorilor,deoarece aceștea erau uşor de convins să consume droguri.

În timpul perchezițiilor, poliţiştii au găsit la domiciliul suspecților, doze de droguri pregătite pentru vânzări, bani marcaţi obţinuţi în urma vânzărilor, telefoane mobile cu care asigurau legăturile dintre ei și cântare electronice.

Astfel substanţele narcotice au fost confiscate pentru a fi expertizate în condiţii de laborator. Totodată, în urma vânzării narcoticilor ridicate de poliție, bănuiții urmau să obțină un venit o sută de mii de lei.

Bănuiţii au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile, iar conform legislaţiei penale în vigoare, membrii grupării își vor petrece următorii 15 ani după gratii. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Все комментарии

Ирина Викторовна

24:67 26.06.2016

Здравствуйте, предлагаем Вам услуги комплексного продвижения вашего сайта, подробнее с нашими услугами Вы можете ознакомиться по ссылке http://www.anacron.ru/ Извините за беспокойство.

Ответить