Heroină adusă din Europa, vândută la Chișinău. O grupare criminală specializată în comercializarea substanţelor narcotice în cantităţi deosebit de mari a fost reținută în flagrant de oamenii legii.

Indivizii au fost monitorizați de polițiști timp de un an, iar în cadrul operaţiunii de reţinere au fost încătușați 5 membri, dintre care patru bărbaţi şi o femeie, cu vârstele cuprinse între 24 ani şi 44 ani.

Reţinerea bănuiţilor a avut loc pe mai multe adrese din capitală, iar unul dintre ei s-a baricadat în casă şi au refuzat să deshidă uşa la somările legale ale poliţiştilor. Respectiv, intervenţia Brigăzii Speciale ”Fulger” a fost una în forţă, cu scopul de a asigura integritatea probelor delicte depistate.

Mai mult ca atât, în rezultatul percheziţiilor la domiciliile suspecților şi într-un automobil de model “Audi”, poliţiştii au depistat mijloace financiare marcate, telefoane mobile, cântare electronice de dimensiuni mici, seringi de unică folosinţă, precum şi heroină în cantităţi impunătoare. Toate probele au fost sigilate şi expediate în laborator pentru efectuarea expertizelor speciale.

În acest context, bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii