Un cuplu, de 22 și 27 de ani, locuitori ai municipiului Chișinău, sunt suspectați că au creat o rețea de proxenetism.  

Potrivit poliției, pentru a-și pune afacerea pe roate, suspecții publicau anunțuri pe site-uri și rețele de socializare. Totodată, prin diverse promisiuni, recrutau mai multe tinere de la 19 la 25 de ani, majoritatea din ele, fiind persoane vulnerabile, din zonele rurale ale ţării. Acestea, erau vândute clienților cu o mie de lei pe oră, pentru prestarea masajului erotic și serviciilor intime.

Tinerele erau adăpostite într-o casă de toleranță, amenajată într-un imobil de lux din centrul capitalei, unde prestau servicii sexuale conform aranjamentelor proxeneţilor. Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau tinerilor 50 la sută din suma primită din partea clienților.

Actualmente, poliţia a identificat 6 tinere care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul proxeneților, oamenii legii au ridicat agende cu evidența activității infracționale, un pistol pneumatic, dar și o cantitate impunătoare de bijuterii din aur și pietre prețioase.

Cei doi proxeneți sunt arestați pentru 30 de zile și deținuți în izolatorul de detenție provizorie din cadrul Departamentului de Poliție din municipiului Chișinău. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 5 la 10 ani.


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii