Bărbatul, care ar fi omorât și dezmembrat tânăra găsită pe malul iazului din Grătiești, a primit încă 30 de zile de arest în izolator. Totodată, în următoarele zile, dosarul urmează a fi trimis în judecată.

Șeful adjunct al Procuraturii municipiului Chișinău, Corneliu Bratunov, a declarat pentru CrimeMoldova că decizia de prelungire a arestului a fost pronunțată recent de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani.

„Mandatul de arestare a fost prelungit la solicitarea procurorilor. Suspectul nu își recunoaște vinovăția", a spus Bratunov

Amintim că, tânăra, găsită moartă pe malul iazului din Grătiești, a fost dezmembrată de cap, membrele superioare și cele inferioare, iar apoi părăsită pe malul lacului. Crima ar fi fost săvârşită la 14 mai.

Bărbatul și victima ar fi fost concubini. Potrivit procurorilor, bănuitul susține că tânăra și-a pus capăt zilelor. Inculpatul afirmă că femeia mai întâi și-a tăiat venele de la mână, iar apoi și-ar fi cauzat leziuni în zona gâtului. Ulterior, acesta ar fi dezmembrat victima pentru a ascunde cadavrul și pentru a nu fi acuzat că el ar fi omorât-o.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă detenție pe viață.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii