Dosarul privind omorul de la Buiucani a fost trimis în instanță. Bărbatul, care și-ar fi omorât fosta soție și i-a aruncat cadavrul la gunoi, va fi judecat într-o procedură specială, iar la finele lunii august, acesta și-ar putea afla sentința.

Șeful adjunct al Procuraturii municipiului Chișinău, Vitalie Sibov, a precizat pentru CrimeMoldova că dosarul a fost trimis în judecată la finele lunii iulie.

„Cauza urmează a fi examinată într-o procedură specială, întrucât suspectul și-a recunoscut vinovăția. În cadrul dosarului, au fost primite deja toate rezultatele expertizelor. Bănuitul este cercetat în stare de arest, întrucât instanța i-a prelungit recent măsura preventivă”, a spus Sibov.

Bărbatul și-ar fi omorât fosta soție în seara zilei de 9 martie. Acesta ar fi strangulat-o cu un prosop, după ce au stat la masă și au consumat alcool împreună cu o vecină. Potrivit anchetei, cadavrul a stat în apartament timp de 2 zile. Ulterior, bănuitul a ascuns corpul neînsuflețit într-o geantă pe care a dus-o lângă un tomberon de gunoi din sectorul Buiucani al capitalei.

Suspectul este cercetat pentru omor și riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață

Cei doi erau divorțați și aveau împreună un băiețel de 8 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii