Bărbatul, care și-ar fi omorât fosta soție și i-a aruncat cadavrul la gunoi, nu are dereglări psihice. Procurorii au primit rezultatele tuturor expertizelor și în scurt timp urmează să trimită dosarul în judecată.

Șeful adjunct al Procuraturii municipiului Chișinău, Vitalie Sibov, a declarat pentru CrimeMoldova că, în timpul săvârșirii crimei, bărbatul era responsabil. „După primirea rezultatelor expertizelor, procurorii urmează să realizeze câteva activități tehnice și în scurt timp, dosarul urmează a fi trimis în instanță. Acuzarea dispune de probe suficiente pentru a demonstra vinovăția suspectului”, a spus Sibov.

Adjunctul Procuraturii municipiului Chișinău a adăugat că bănuitul a primit joi, 12 iulie, încă 30 de zile de arest. Decizia a fost luată de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, la demersul procurorilor.

În prezent, suspectul se află în Penitenciarul nr.13 din Chișinău.

Bărbatul și-ar fi omorât fosta soție în seara zilei de 9 martie. Acesta ar fi strangulat-o cu un prosop, după ce au stat la masă și au consumat alcool împreună cu o vecină. Potrivit polițiștilor, cadavrul a stat în apartament timp de 2 zile. Ulterior, bănuitul a ascuns corpul neînsuflețit într-o geantă pe care a dus-o lângă un tomberon de gunoi de pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al capitalei.

Individul și-a recunoscut vina în totalitate și colaborează cu ancheta. Acesta este cercetat pentru omor și riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Cei doi erau divorțați și aveau împreună un băiețel de 8 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii