Bărbatul, care și-ar fi omorât nepoata de 5 luni, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată luni, 30 iulie, de către magistrații Judecătoriei Telenești.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Diana Maxim, a specificat pentru CrimeMoldova că, în perioada arestului, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

„În prezent sunt acumulate toate probele și sunt așteptate rezultatele expertizelor. Totodată, bărbatul continue să susțină că, în momentul crimei, ar fi avut halucinații”, a spus Diana Maxim.

Amintim că, o fetiță de 5 luni ar fi fost omorâtă de propriul bunic, după ce a fost lovită de mai multe ori cu o seceră. Cazul a avut loc la 27 iulie, în localitatea Brânzenii Noi, raionul Teleneşti. În timpul crimei, mama copilei se afla la muncă, iar micuța a fost lăsată în grija bunicului de 65 de ani.

În momentul comiterii infracțiunii, bărbatul era în stare de ebrietate alcoolică avansată. Suspectul a declarat polițiștilor că ar fi avut halucinații din cauza băuturilor consumate.

Bătrânul nu se afla la evidența medicului psihiatru, însă în ultima perioadă făcea abuz de alcool.

Pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii