Un bărbat din s. Vîlcele, r. Cantemir, care și-a omorât în vara acestui an copiii minori, de 5, 3 și 1 an, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Sentinţa a fost dictată după ce procurorii au demonstrat că, în vara acestui an, inculpatul, fiind în stare de ebrietate avansată, după un conflict telefonic cu soţia sa pe motiv de gelozie, şi-a înjunghiat feciorii minori cu un cuţit de bucătărie. Îndată după comiterea crimei, bărbatul a sunat poliţia, comunicând despre cele întîmplate.

Tragedia a avut loc în noaptea de 15 spre16 iulie curent, când bărbatul, în vârstă de 34 de ani, și-a omorât feciorii aplicându-le multiple plăgi de cuțit în regiunea gâtului. După comiterea crimei, bărbatul a încercat să se sinucidă, provocându-și o plagă de cuțit în regiunea gâtului.

El își recunoscuse vina, declarând că a recurs la acest gest pentru că nu ar fi vrut să-și lase copiii în grija soției, pentru că aceasta avea o relație cu un alt bărbat.

Procurorii solicitase și efectuarea expertizei psihiatrice. Anterior, bărbatul nu a fost niciodată în vizorul poliției.

În urma examinării tuturor circumstanțelor cauzei, inculpatul a fost condamnat pentru omorul intenţionat săvârşit cu deosebită cruzime, la 30 ani de închisoare în penitenciar de tip închis, însă sentința poate fi atacată.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii