Un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a reţinut în flagrant delict un individ, în timp ce intenţiona să sustragă o automagnetolă dintr-un automobil, parcat în curtea unui bloc de locuit din strada Ion Neculce a sectorului Buiucani.

Bărbatul este un locuitor al capitalei în vârstă de 22 ani.

Conform comunicatului de presă, emis de direcția de poliție a municipiului Chisinău, reţinerea acestuia a avut loc în urma patrulărilor intensive prin curţile blocurilor de locuit de către poliţişti, care au intervenit imediat şi l-au încătuşat, solicitând la faţa locului grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Buiucani, în vederea documentării tuturor circumstanţelor.

Conform primelor informaţii, bărbatul a deteriorat parbrizul automobilului cu scopul de a sustrage automagnetola şi oglinzile retrovizorii. 

Individul a fost escortat la inspectorat pentru audiere în calitate de bănuit, fiind cecretat în cadrul unei cauze penală iniţiată pentru furt.

El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani. Totodată ofiţerii de investigaţii urmează să verifice complicitatea lui şi în alte cazuri similar comise pe teritoriul capitalei.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii