Căciulii de mac prelucrate şi uscate cu ulterioara comercializare traficanţilor de substanţe narcotice descoperite de ofiţerii de investigaţii ai IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu BPDS Fulger din cadrul IGP.

În gospodăria unui bărbat în vârstă de 59 ani, din raionul Străşeni, poliţiştii au sigilat şi ridicat aproape un sac cu căciulii de mac, fiind tansportat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizelor specializate.

Astfel, în dependenţă de rezultatele acesteia bărbatul riscă să fie cercetat penal pentru punerea în circulaţiei ilegală a susbtanţelor narcotice în scop de înstrăinare, comuniă  Direcția de Poliție a Municipiului Chisinău.

Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 12 000 lei la 18 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

În acest context poliţiştii desfăşoară în continuare acţiuni speciale de investigaţii, întru stabilirea tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea complicilor în acest caz.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii